Bedden en Mline matras voorkomen nek- en rugklachten

Veel mensen hebben vervelende klachten zoals rug- en nekpijn en stijve spieren. Wist u dat een groot deel van deze klachten te wijten valt aan een verkeerde matras? Wanneer uw lichaam niet de juiste ondersteuning krijgt en uw lichaam tijdens het slapen niet in de juiste houding ligt, kan dit resulteren in diverse kwalen. Het is daarom ook verstandig uw matras eens nader te bekijken. Niet alleen wanneer u al lichamelijk klachten hebt, ook om deze in de toekomst te voorkomen.

 

Wilt u echt het maximale uit uw nachtrust halen, kies dan voor een matras van het bekende merk Mline. De matrassen van dit topmerk hebben diverse eigenschappen die ervoor zorgen dat u zeker kunt zijn van een perfecte slaaphouding. De matrassen zijn gemaakt van onder meer revolutionair visco-elastisch materialen die ervoor zorgen dat de matras zich volledig naar de contouren van uw lichaam vormt. Doordat u dieper in de matras wegzakt, werkt dit druk verlagend. De uitstekende ergonomische ondersteuning zorgt voor een betere doorbloeding. Daarnaast kunt u gemakkelijk draaien. De goede ventilatie zorgt voor optimale hygiëne. Het is dan ook niet gek dat zelfs zorginstellingen kiezen voor Mline. Doordat met een Mline matras rug- en nekklachten worden verminderd en doorliggen wordt voorkomen, kiezen ziekenhuizen, fysiotherapeuten en zorgcentra specifiek voor matrassen en hoofdkussens van Mline.

 

Bij Luxebedden.nl vindt u naast een groot aanbod bedden dan ook een uitgebreid assortiment van deze matrassen. In de showroom in Uden kunt u de bedden en matrassen zelf komen testen. De professionele verkoopadviseurs helpen u graag verder bij het vinden van een Mline matras passend bij uw persoonlijke wensen. De Mline matrassen zijn ook eenvoudig online te bestellen op de website luxebedden.nl.

 

Door te kiezen voor een Mline kiest u voor een product dat met grote zorg is ontworpen en vervaardigd. Duurzaamheid en kwaliteit worden gegarandeerd door de gerenommeerde keuringsinstantie TUV en de gehele collectie is LGA- en öko-tex-gecertificeerd. Op de Slow Motion matrassen III, IV, V en VI krijgt u dan ook maar liefst 10 jaar garantie. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt Mline daarnaast ook nog een omruilgarantie van maar liefst 90 dagen op matrassen, zodat u deze uitvoerig kunt testen. Kortom, kies voor zekerheid, comfort en een optimale nachtrust met een matras uit de Mline collectie.