EEN BOXSPRING IS EEN UITSTEKENDE KEUZE, ZEKER MET EEN BIJPASSEND DEKBEDOVERTREK

Waaruit bestaat uit een boxspring?

Deze bedvorm is opgebouwd uit een matras, gevuld met veren (de springs) en open ruimten, een topmatras wat over het springmatras komt en een onderstel. Het onderstel is een beklede bak van hout of metaal met hierin een frame van metaal en bonellveren. Het geheel staat op aangekoppelde poten. Letterlijk vertaald slaapt men dus op een boks vol met springveren. Aankleding gebeurt verder met hoofd- en voetboorden in tal van kleuren en uitvoeringen, nachtkastjes, etc.

Wat zijn de voordelen van zo’n combinatie?

Een boxspring is een comfortabele, goed verende en uitstekend ventilerende bedvorm Niet voor niets is deze razend populair. De combinatie is leverbaar is diverse maten afgestemd op uw lichaamslengte. Het matras heeft een vochtregulerende en ventilerende werking dat zorgt voor een goed slaapcomfort. Door de samenstelling van de veren wordt het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld over het hele matras.

Hoe lang gaat de combinatie mee?

De levensduur is afhankelijk van het merk en de kwaliteit. Het is verstandig een combinatie te kiezen die past bij uw gewicht. Men gaat er van uit dat een goed matras tussen de vijf tot tien jaar meegaat, terwijl een onderstel gemakkelijk vijfentwintig jaar meekan. Oriënteert u zich eerst goed alvorens een combinatie aan te schaffen.

Dekbedovertrek voor de finishing touch

Terugdenkend aan vroegere dagen ziet men de slaapkamer met een groot zwaar ijzeren ledikant, een onhandig matras en kriebelige, stoffige dekens. Tegenwoordig stralen slaapkamers een knusse sfeer uit met een modern bed, leuke nachtkastjes en sfeervolle verlichting. De dekens hebben al lang plaatsgemaakt voor een dekbed, leuke gordijnen en warm aanvoelende vloerbedekking. De finishing touch van het geheel is een bijpassende overtrek.

Welke trends heersen er momenteel?

Het dekbedovertrek mag een aantrekkelijk middelpunt van iedere slaapkamer zijn. Spelen met kleuren en designs is een must om een gezellige of romantische sfeer op te roepen. De huidige trend bestaat uit overtrekken in felle en vrolijke kleuren. Daarnaast blijft een fleurig bloemenpatroon ook favoriet bij degenen die van licht en fris houden. Grafische patronen in diverse kleuren is ook een niet weg te denken optie. Wie van mysterieus houdt, kan met vervagende dessins een sprookjessfeer scheppen. Trends zijn er om te volgen maar ook om van af te wijken, de keuze is aan u.

Welke stof kan men het beste kiezen?

Dit is geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Knus, zacht en warm kan een keuze zijn, maar ook licht, soepel en koel. Kijk eerst naar de eigenschappen van de verschillende stoffen en maak dan een keuze. Satijn bijvoorbeeld voor luxe en zacht flanel voor lekker warm. U weet zelf wel waar u zich het prettigst bij voelt en welke uitstraling uw voorkeur heeft. Maak uw slaapkamer compleet met een overtrek passend bij de rest van uw slaapkamerinterieur en geniet van een behaaglijke sfeer.

Lees Meer: - https://www.luxebedden.nl/alle-beddengoed/?type=dekbedden