Van boxspring tot dekbedovertrek. Meer heb je niet nodig om je gezondheid een boost te geven

Iedere avond en iedere nacht maak je er gebruik van. Een mens brengt ongeveer een derde van zijn leven slapend door. Net zo goed als dat men acht uur veelal aan het werk is. En daarna vooral onderweg is, tijd aan het gezin wilt besteden, aan het koken, afwassen en nog meer taken aan het uitvoeren is. Er blijven slechts een paar uur over die puur voor jezelf zijn. Een goed bed zorgt ervoor dat je niet enkel slaapt, maar ook daadwerkelijk die uren pakt die de dag daarop weer zo waardevol maken! Tijd voor jezelf.

De boxspring

Wanneer je aan de voet van een ideale nachtrust staat, komen er een aantal belangrijke punten naar voren. Er staat een onderstel welke je warm en droog boven de vloer houdt, met daarin gelegd een hemelzachte onderboks. Daarboven het matras en soms nog een topmatras om niet enkel voor ideale vering maar ook soepelheid te zorgen. Welke volledig met het lichaam meevormt, door de dubbele of soms wel driedubbele vering. Dit geeft het lichaam volledige rust. Een boxspring zorgt voor de ontspannen slaap die je in het dagelijks leven zo nodig hebt. Het lichaam wordt gesteund terwijl de geest optimaal tot rust komt. En je ontwaakt de dag daarop als herboren.

Is er meer nodig?

Bedden kunnen verschillen, maar ze zijn altijd gebouwd op dezelfde facetten. Onderstel, bedbodem, matras, dekbed en daar omheen een dekbedovertrek. Met een kussen om het hoofd op te steunen. Alleen de juiste combinatie van dat alles, zorgt voor de ultieme slaapervaring. Het voordeel van de boxspringopstelling is het onovertroffen slaapgemak. U mag er zeker van zijn dat spieren, gewrichten en zelfs bloedvaten volledig tot rust komen. Terwijl het door de diepere samenstelling van het bed zelf zorgt voor meer bodemwarmte en comfort. Een goed laken en dekbedovertrek bieden een zijdezachte ervaring aan uw huid en dat alles combinerend, heeft u alles in huis om ervoor te zorgen dat u altijd weer volledig uitgerust ontwaakt.