Dekbedovertrek bij je boxspring kopen

Ga je een nieuw bed of een boxspring kopen? Een grote en belangrijke aanschaf waar je je goed over moet laten informeren. Want wanneer je kiest voor kwaliteit, kun je er zeker tien jaar lang van genieten. Maar welke soort past het beste bij jou?

Boxspring kopen

Allereerst is het van belang te kiezen voor een echte beddenspecialist. Niet alleen vanwege de eersteklas boxsprings en bedden die ze er verkopen, maar ook omdat je er kunt rekenen op persoonlijk advies. Want wat is jouw favoriete slaaphouding, je lichaamsbouw, wat zijn je persoonlijke wensen en wat is je budget? Om de perfecte slaapoplossing samen te stellen is het dan ook verstandig al deze punten door te nemen met de verkoopadviseur. Hij of zij zal je diverse modellen laten zien die je vervolgens op je gemak kunt testen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vlakke of verstelbare bodem. Lees je graag in bed, dan is dit een echte musthave!

Het oog wil ook wat

Wanneer je jouw boxspring hebt gevonden, is de vormgeving aan de buurt. Kies je voor een uitvoering met of zonder hoofdbord, stof of leer, welke kleur vindt je mooi en kies je voor RVS pootjes of liever voor hout? Doordat je de meeste boxsprings geheel naar eigen smaak kunt laten uitvoeren, maak je er jouw droomboxspring van. Je kunt de stijl, kleuren en het materiaal zo perfect afstemmen op de rest van je slaapkamerinterieur zodat er een mooi geheel ontstaat. Misschien zijn er ook bijpassende nachtkastjes verkrijgbaar. Ideaal voor het plaatsen van een wekker of leesverlichting.

Dekbedovertrek

Heb je jouw ideale boxspring samengesteld, dan is het tijd voor de finishing touch. Kies voor bijpassend beddengoed wat het slapen niet alleen comfortabeler maakt, maar wat er ook nog eens mooi uitziet. Een dekbedovertrek maakt van jouw boxspring een echte eyecatcher. Kies voor een overtrek met vrolijke kleuren, felle tinten, een allover print, of juist een neutrale uitvoering. Je hebt keuze uit diverse materialen zoals o.a. katoen, flanel, satijn en linnen. Maak het geheel af met een paar bijpassende sierkussens en je slaapt gegarandeerd als een roos!