Nieuwe Bedden, dekens en een dekbedovertrek kopen

Mogelijk vindt u het tijd voor verandering of uw huidige bed is nodig aan vervanging toe. U bent in ieder geval op zoek naar nieuwe bedden. Omdat er vandaag de dag zoveel verschillende soorten met ieder hun eigen positieve en negatieve punten verkrijgbaar zijn, kunt u door al die bomen het bos wel eens uit het oog verliezen. Daarom is het raadzaam om van te voren al een indruk te hebben van wat uw kwaliteitseisen, comfortvoorkeuren en budget zijn.

Wat voor bed?

Als frame kunt u kiezen voor het klassieke bed of een moderne boxspring. Het voordeel van een boxspring is dat deze efficiënt met de ruimte omgaat, vrij hoog liggen, iets wat voor veel mensen prettig is en een luxe uitstraling heeft. De buitenzijde is vaak afgewerkt met hout, leder of stof. Ook het klassieke bed is er tegenwoordig in vele soorten en heeft als grootste voordeel hebben ze dat ze vaak gunstiger geprijsd zijn dan een boxspring.

Welk matras?

Waar bedden zelf voornamelijk esthetisch van waarde zijn, biedt een matras u de feitelijke ondersteuning en draagt dan ook zorg voor de daadwerkelijke nachtrust. Er zijn veel verschillende materialen die gebruikt worden om een matras te vervaardigen. De pocketveringmatras bestaat uit afzonderlijke hoezen waarin een veer verborgen zit. Dit zorgt voor ideale ondersteuning. Wanneer u liever van een drukverlagend matras geniet, dan bieden traagschuim- en koudschuimmatrassen een passende oplossing. Overleg met uw slaapadviseur wat voor u het juiste matras is

Dekbedden

Een goed dekbed zorgt dat u gedurende de nacht warm blijft. Dekbedden zijn er van klasse 1 tot en met klasse 4. Klasse 1 dekens zijn de warmste dekens en houden u zelfs op de koudste nachten heerlijk warm. Klasse 4 zijn de typische zomerdekens waarmee u zelfs tijdens zwoele zomeravonden comfortabel kan slapen.

Het dekbedovertrek

Perfect om uw bed een persoonlijke uitstraling mee te geven. Het dekbedovertrek is beschikbaar in talloze varianten waarmee u de sfeer van uw slaapkamer nog eens kunt benadrukken. Tevens biedt het ook nog eens extra isolatie, houdt het uw dekbed langer in topconditie en voelt de gebruikte stof vaak prettiger aan op de huid dan dat het dekbed zelf doet. Bij een beddenspecialist kunt u terecht voor een groot aantal modellen.