Soorten dekbedden met bijpassend dekbedovertrek

Nu het winter is, heeft u waarschijnlijkeenwarmeredekennodigom u door de steeds kouderenachtenheentehelpen. Het is danooktijdomeensvooreennieuwexemplaartekijken. Specifiekbestemdvoor de koeleremaanden of misschienweleenvierseizoenendekbedwaarmee u gemakkelijkschakelttussenkoelere, aangename en ook de warmerenachten. Maar waarmoet u nu specifiek op lettenbij het uitzoeken van dekbedden en watzijn de verschillentussen de vullingen?

We zijn het eral over eensdat de keuze van uwdekbedeenbelangrijke is. Dezemoetimmersvelejarenmeegaan en u moeterzekerookeenaangename maar vooralgezondenachtrustonderhebben. Om de keuzegemakkelijktemaken, is ereensysteemverzonnen. Dit is het ' DekbedInformatieSysteem ' watookwelafgekortwordt tot DIS. Hierdoorkunt u direct de eigenschappen van de dekeninzien. De volgendebelangrijkepuntenwordenonderanderevermeld:

  • Vulling

Dons, wol of synthetisch. Het donsgehaltemoetvermeldworden, net als of erholle of geslotensynthetischevezelswordengebruikt. Hollevezelszijnveerkrachtiger en hebbeneenbetereisolatie

  • Afmeting

Een of tweepersoons, net als de lengte.

  • Tijk

Is dezeademendgenoeg en sterkgenoegom de vullingbinnentehouden?

  • Gewichtsklasse

Eenbelangrijk punt voorveelmensen. Voor het comfort is het immersnodigomteweten of u lieverondereenzwaar of juistlichtedekenligt.

  • Wasvoorschrift

Ookdekensdienenbijtijd en wijlengereinigdteworden. Maar kanditthuis of moetdatprofessioneelgebeuren?

  • Warmte-isolatie

Het belangrijkste punt.Erzijnvierklassen, van 1 tot en met 4. Klasse 1 is eenwinterdekbedgeschiktvoormensen die het snelkoudhebben of eenkoudeslaapkamerhebben. Klasse 4 zijn de typischezomerdekbeddengeschiktvoor de warmstenachten.

Met behulp van dezegegevenskunt u de dekbedden goedvergelijkenomzo tot de juisteaanschaftekomen. Uwbeddenspecialisthelpt u graagnogverder op weg. Een dekbedovertrek zorgtervoordatuwdeken in eengoedeconditieblijftterwijl het ookprettiger op de huidligt. Tevensgeeft u met een dekbedovertrek eenpersoonlijktintjeaanuw bed en slaapkamer. Ookhiervoorkunt u terechtbijeenbeddenspeciaalzaak.